Ett riktigt ponnyproblem?!

 

wpid-wp-1445112239379.jpg
För tjock för att vara min ???

Är van vid att ha slanka pållar.. men så blev jag påmind om att jag köpt ponny – grattis ? ?

Ice hade gått på bete hela sommaren när jag hämtade hem honom och var då lite rund om magen. Väl hemma har han fått gå i hagar som Compadre betat ned under sommaren samt några veckor, såhär i början av hösten, i en orörd hage. Jag har ju sett att han inte gått ned i vikt något, men nu i dagarna inser jag att han ju blivit smällfet – på långt höst-gräs? Imponerande hemskt obehagligt.

Dessutom ska jag tillägga att Compadre äter dubbelt så snabbt (jämför när de äter ur hönät) och ändå inte gått upp mer än att han fått en liten kula på magen. Den kulan kan dock iof. bero på att behandlingen gjort att han slappnar av mer och därför blir magen lite hängig. Men magen på Ice är en äkta tjockis-gräsmage.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *